تبلیغات
 girlsclub-winx - طرز تهیه کوفته هلوی شیرازی ، بسیار خوشمزه و مقوی

مواد لازم برای تهیه کوفته هلوی شیرازی: گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم هویج یا نرگسی رنده شده ۳۰۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد نمک و زردچوبه به میزان لازم آرد نخودچی به میزان لازم شکر ۱ قاشق سوپ خوری آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری کوفته هلوی شیرازی غذای محلی شیراز است. این کوفته فاقد هلو است و نامگذاری احتمالاً بخاطر تشابه اندازه کوفته با هلو است. کوفته هلوی شیرازی مواد لازم برای تهیه کوفته هلوی شیرازی: گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم هویج یا نرگسی رنده شده ۳۰۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد نمک و زردچوبه به میزان لازم آرد نخودچی به میزان لازم شکر ۱ قاشق سوپ خوری آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری مواد میانی کوفته هلوی شیرازی: پیاز بزرگ جهت پیاز داغ ۱ عدد گردو – کشمش – آلو بخارا (بدون هسته) – زعفران به میزان لازم. طرز تهیه : ابتدا پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده،

کوفته هلوی شیرازی غذای محلی شیراز است. این کوفته فاقد هلو است و نامگذاری احتمالاً بخاطر تشابه اندازه کوفته با هلو است.

طرز تهیه کوفته هلوی شیرازی ، بسیار خوشمزه و مقوی

کوفته هلوی شیرازی

مواد لازم برای تهیه کوفته هلوی شیرازی:

گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
هویج یا نرگسی رنده شده ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
نمک و زردچوبه به میزان لازم
آرد نخودچی به میزان لازم
شکر ۱ قاشق سوپ خوری
آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری

مواد میانی کوفته هلوی شیرازی:

پیاز بزرگ جهت پیاز داغ ۱ عدد
گردو – کشمش – آلو بخارا (بدون هسته) – زعفران به میزان لازم.

طرز تهیه :

ابتدا پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده، نرگسی رنده شده را روی آن می‌ریزیم، به مقدار لازم ادویه می‌زنیم و کاملا ورز می‌دهیم.

کمی از مایه آماده شده را برمی داریم و به همراه کمی پیاز داغ درون آب جوش می‌ریزیم (جهت آماده شدن سس کوفته).

آرد نخودچی را به مایه اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم

تخم مرغ را درون آن می‌شکنیم و باز هم ورز می‌دهیم و به تدریجآرد نخودچی به آن اضافه می‌کنیم تا انسجام بگیرد.

به اندازه یک هلوی متوسط برداشته آنرا باز کرده و مقداری پیازداغ، گردو، کشمش و آلو بخارا را درون کوفته گذاشته و آن را گلوله می‌کنیم.

باید دقت کنیم بین کوفته‌ها حفره و هوا و جود نداشته باشد چون وا می‌رود و باز می‌شود.

سپس کوفته‌های آماده شده را درون قابلمه ریخته و سر قابلمه را نیمه باز می‌گذاریم که کوفته‌ها باز نشوند.

برای رنگ و طعم این کوفته از زعفران دم کرده استفاده می‌کنیم.

آبلیمو، شکر و زعفران را اضافه کرده و می‌گذاریم با حرارت ملایم جا بیفتد.

پس از یک ساعت کوفته هلوی شیرازی ما آماده است.

نوش جان…

طرز تهیه انواع غذای محلی را اینجا بخوانید

جهت دریافت جدیدترین اخبار و مقالات از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید

گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج

www.7ganj.ir